Startup World Cup & Summit (SWCS)

Ve dnech 9. a 10. dubna se v Praze v Kongresovém centru konal dvoudenní STARTUP WORLD CUP & SUMMIT (SWCS), konference a hned dvě finále soutěže Startup World Cup & Summit, který nabízel kromě zajímavých přednášek, workshopů a diskusí i startupovou Pitch competition. Součástí programu byla i velmi zajímavá panelová diskuse o výhodách i nevýhodách podnikání v Evropě. Hlavním partnerem akce byla Agentura Czechinvest, která je i stakeholderem projektu START2ACT.

Jedná se o jednu z pěti největších start-upových akcí v Evropě a nepochybně největší start-upovou akci roku 2019 v České republice. Dvoudenní akce se zúčastnilo více než 350 startupů a více než 1500 účastníků z řad široké veřejnosti, studentů, speakerů, podnikatelů i sponzorských firem.

Akce jsme se zúčastnili i my, abychom v rámci networkingu a mezipřednáškových diskusí startupistům představili aktivity projektu START2ACT.

Startup World Cup & Summit vznikl spojením dvou významných start-upových konferencí posledních let. Startup World Cup je celosvětová start-upová konference a soutěž organizovaná venture kapitálovým fondem Fenox. Vznikla přímo v Silicon Valley s cílem podpořit inovace, propojit start-upový ekosystém, otevřít dveře talentovaným podnikatelům a identifikovat 20 nejlepších start-upových projektů na světě.

Zajímají vás detaily akce a informace a finalistech? Mrkněte na stránky akce www.swcsummit.com!!!!

Tip of the day
Regularly register your energy consuming. Analyse your energy consuming profile and chose the best tariff scheme offered by your energy supplier.

Was it useful?