SMART2019 - START2ACT helye a magyarországi innovációban

SMART2019 - START2ACT helye a magyarországi innovációban

2019. április 2-án a START2ACT csapata Budapesten a SMART konferencián jelent meg egy előadással. Az „Innováció Ünnepe” mottóval megrendezett konferencia a Fintech, a Mobil, az 5G, az IOT, az autóipar, a VR / AR, az automatizálás és mindezek emberi következményeinek megvitatásáról szólt.

Míg a konferencia nagy része az új trendek és innovációk bemutatására összpontosított a fenti témákban, az egyik szekciósorozat a kutatásra és innovációra irányult. A START2ACT ennek a sorozatoknak a részeként emelte ki tevékenységeink környezeti és társadalmi szempontból való felelősségét.

Uderszky Attila a START2ACT projektről beszélt, előadásának címe pedig a következő volt: „Vállalatok társadalmi felelősségvállalása az erőforrás- és energiahatékonyság terén”. Ez az esemény a START2ACT projekt energiahatékonysági üzleti reggeli egyedi kiadásaként valósult meg, 7 résztvevővel.

Mindezek mellett a konferencia teret adott a START2ACT projekt céljának és tevékenységeinek népszerűsítésére. A tájékoztató anyagok, mint például az energiahatékonysági jelölők és a hőmérők sok résztvevőt kifejezetten érdekeltek. Továbbá ezeknek az anyagoknak köszönhetően tartalmas szakami beszélgetések vették kezdetét az energia-tudatosság jelentőségéről mind a vállalkozások életében, mind saját életünkben - felelősségünk az energiafelhasználás csökkentésében.

Tip of the day
Regularly register your energy consuming. Analyse your energy consuming profile and chose the best tariff scheme offered by your energy supplier.

Was it useful?