Nevezz startupoddal a MY-GATEWAY versenyére és juss ki a lisszaboni Web Summitra!

Nevezz startupoddal a MY-GATEWAY versenyére és juss ki a lisszaboni Web Summitra!

A MY-GATEWAY MOST 10 SZERENCSÉS STARTUPOT juttat EL A WEB SUMMIT konferenciára!

A Web Summit a tökéletes esemény arra, hogy jelentősen felpörgesd vállalkozásod növekedését.

Francesca Monaco

 

Magyarországon vagy Közép-Európában tevékenykedő startup vagy?

A MY-GATEWAY képviselői idén ott lesznek a lisszaboni Web Summit tech konferencián, azonban szeretnének néhány kiemelkedő startupot is magukkal vinni! Legyél egyike a szerencséseknek és éld át a világ egyik legjobb startup eseményét!

A Web Summiton való részvétellel ugrásszerűen növelheted vállalkozásod sikerét. Ahogy talán tudjátok, a MY-GATEWAY főleg a közép-európai partnerországok (pl. Csehország, Szlovénia, Románia) startup ökoszisztémájára fókuszál, azonban szívesen látjuk Közép-Európa egyéb országainak vállalkozóit is, így köztük a magyarországiakat!

Ne felejts el jelentkezni az F6S-en keresztül (angol nyelven): https://www.f6s.com/my-gatewaytowebsummit18

A jelentkezési határidő július 20. A végleges döntést augusztus 1-ig hozzuk meg, augusztus 8-áig pedig vissza kell igazolnod, hogy részt tudsz-e venni a Portugáliában megtartott eseményen. A MY-GATEWAY projekt csak a belépőkkel jutalmazza meg a startupokat, sajnos a szállás és utazás költségeit nem tudja állni.

A kiválasztási kritériumok a következők:

  • Azok a startupok, akik már előrébb járnak az ötletük kidolgozásával, esetleg már van létező prototípusuk és/vagy üzleti tervük. A csak kezdetleges ötletekkel rendelkező startupokat sajnos nem áll módunkban figyelembe venni;
  • Azok a startupok, akik Közép-Európában tervezik elindítani vagy már elindították üzleti tevékenységeiket;
  • Azok a startupok, akiknek egyedi ötlete kiemelkedik versenytársaik ötletei közül.
     

Mi is az a Web Summit?

A Web Summit a világ legnagyobb és egyik legsikeresebb technológiai konferenciája. Mint minden évben, idén is a világ 170 országából várják Lisszabonba a több, mint 70.000 látogatót és 1.200 előadót az esemény három napjára. A Web Summiton megtalálhatod a legnagyobb, illetve a számodra legrelevánsabb startup befektetőket, valamint kiaknázhatod a több, mint 2.500 nemzetközi médiatudósító adta rivaldafényt. Az esemény egy páratlan lehetőség arra, hogy megismerkedj a globális startup ökoszisztéma legjelentősebb képviselőivel és bemutasd ötleted a világ legjobbjai előtt. A MY-GATEWAY projekt most eljuttat téged erre az egyedülálló konferenciára, neked csak a szállást és utazást kell állnod!

Eredeti cikk (angol nyelven)

 

Tip of the day
Switch to cloud computing! Smaller companies reap large benefits like seeing energy reduction by upwards of 90 percent.

Was it useful?