A Nyári Kihívás győztese....az ECONS ENERGY!

A Nyári Kihívás győztese....az ECONS ENERGY!

A nyáron lezajlott az első energiamegtakarítási verseny, a START2ACT Nyári Kihívása. A KKV-k és startupok számára kiírt versenyre olyan alacsony költségű vagy költségmentes intézkedésekkel lehetett nevezni, amelyek segítségével csökkenthető a légkondícionáló és egyéb hűtési berendezések nem megfelelő használatával járó, jelentős mennyiségű energiapazarlás.

A verseny lezárult, és örömmel jelentjük ki, hogy a START2ACT Nyári Kihívásának győztese nem más, mint az ECONS ENERGY Szlovákiából! Az Econs Energy "zöld ablakokkal" védi az irodájukat a nyári napfény hőjétől, így kellemes hőmérsékletet biztosítva az alkalmazottainak.

 

Emil Mucha az ECONS ENERGY-től: "Nagyon büszkék vagyunk a "zöld ablakainkra", minden vendégünknek elnyeri tetszését. Csatlakozunk a következő kihíváshoz is, és köszönjük a megtisztelő fődíjat."

 

Az Econs Energy először a START2ACT egyik üzleti reggelijén hallott a versenyről. Fődíjuk egy Amazon Fire tablet!

Nyerd meg Te is legközelebb a főnyereményt, részletek a lap alján!

Kreatív munkájukért szeretnénk gratulálni a következő jelentkezőknek is:

  • A Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje (Horvátország) papírból készített egy propellert, amit a legkondícionálóra helyeztek, így az emlékezteti őket a berendezés kikapcsolására a nap végén.
  • Bbodysmart (Nagy-Britannia) számos módszert vezetett be, amik természetes módon szabályozzák az irodai hőmérsékletet, például állítható napellenzőkkel és  huzat generálásával hűtik irodájukat a nyáron.
  • Az ADG nekretnine d.o.o. (Horvátország) fényvisszaverő fóliával védi irodájukat a nyár forró napsugaraitól (ugyanez a fólia egyébként télen szigetelő hatással bír). 

 

Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük, élveztétek a kihívást!

Lemaradtál a START2ACT Nyári Kihívásáról?

Ne aggódj, mert elindult a START2ACT Őszi Kihívása!

Jelentkezz most és legyen a Tied a legjobb energiatakarékossági gyakorlat!

Bővebb információért kattints ide.

Tip of the day
Regularly register your energy consuming. Analyse your energy consuming profile and chose the best tariff scheme offered by your energy supplier.

Was it useful?