START2ACT projekt spouští první část interaktivní e-learningové platformy energetické účinnosti

START2ACT projekt spouští první část interaktivní e-learningové platformy energetické účinnosti

Ani v letní sezónu projekt START2ACT nezahálel - kromě Databáze vědomostí byla naše interaktivní online platforma rozšířena o Soutěž o úsporu energie a nedávno také o první kapitolu našeho E-learningu.

Podobně jako všechny naše nástroje, e-learning byl vyvinut odborníky s využitím jejich komplexních znalostí a zkušeností v oblasti úsporných opatření v kanceláři i doma. Použili jsme však kreativní přístup ke struktuře e-learningu, protože jsme opustili praxi používání standardních prezentací nebo webinářů a namísto toho jsme vytvořili naše jedinečné e-learningové prostředí šité na míru, jako příklad byla použita kancelář maďarské společnosti Geonardo.

Buďte připraveni učit se pomocí svědectví skutečných akcí a nejlepší praxe našich zaměstnanců a manažerů na cestě k pohodlí a vyhovujícícm pracovním podmínkám pro všechny a zároveň ke zvýšení energetické účinnosti.

E-learning je rozdělen do tří modulů, které se týkají energetické účinnosti v zaměstnání a v domácnosti, a také inteligentního řízení energie. Moduly jsou dále rozděleny do kapitol, které poskytují užitečné tipy pro snížení spotřeby energie prostřednictvím změn chování při používání osvětlení, vytápění, klimatizace, kancelářských zařízení a dalších zařízení.


E-learning je navíc zaměřen na výuku manažerů malých a středních podniků a začínajících podnikatelů, jak zapojit své zaměstnance do energeticky účinných postupů na pracovišti. Manažeři se mohou také seznámit s inteligentním nakupováním, monitoringem a měřením v souvislosti se snížením účtů za energie u svých společností.


Náš e-learning je podmanivý, zábavný a interaktivní. Pokud jste zaměstnancem nebo manažerem malého nebo středního podniku nebo startupu, podívejte se na první kapitolu o energetické účinnosti a osvětlení zde (nutná registrace). Další kapitoly budou brzy následovat!
Tip of the day
Energy is money: if energy becomes more expensive and theyield stays constant, you have to change something to do better.

Was it useful?